Hledáme nové ditributory našich bezlepkových směsí

Prodáváte zdravé produkty nebo třeba potraviny pro celiaky? A chcete mezi ně zařadit i naše bezlepkové směsi? Ozvěte se nám na e-mail nebo telefon níže anebo nám napište přímo do Kontaktního formuláře a určitě se domluvíme.

Kontakt

Napiště nám na e-mail: info@rumini.cz
Nebo zavolejte na tel.: +420 724 825 465
Případně využijte kontaktí formulář v sekci kontakty ve spodní části webu.

­

Velikonoční cupcake

  

Srpen 6, 2018

Ingredience

Těsto:

85g Hera

2ks vejce

1 lžička vanilkového extraktu

145g bezlepkové směsi RUMINI Universal

1 lžička prášku do pečiva

1/2 špetky soli

45ml mléka (lze nahradit vodou)

100g čokolády nebo čokoládových lupínků

100g cukr krystal

Krém:

200g mascarpone

2 lžíce změklého másla

100g cukr moučka

Dozdobení:

Čokoládová nebo marcipánová vajíčka

Postup přípravy

Nejprve vyšleháme rostlinný tuk (Hera) společně s cukrem, dokud není směs propojená a nadýchaná.

Přidáme 2 vejce, vždy jedno po druhém a důkladně prošleháme.

Přidáme vanilkový extrakt a znovu promícháme.

Ve vedlejší misce smícháme mouku, prášek do pečiva a sůl.

Celou směs prosejeme přes sítko a postupně zapracujeme spolu s mlékem a čokoládou do již vyšlehané směsi.

Těsto si rozdělíme do připravených košíčků.

Košíčky plníme do 3/4 a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180°C po dobu cca 20minut.

Když se nám těsto peče, připravíme si krém.

Mascarpone vyšleháme s moučkovým cukrem a postupně přidáváme změklé máslo.

Šleháme dokud nám nevznikne hladký krém.

Po upečení necháme cupcake vychladnout.

Poté zdobíme krémem pomocí zdobícího sáčku a dozdobíme čokoládovými nebo marcipánovými vajíčky.

00:00