Hledáme nové ditributory našich bezlepkových směsí

Prodáváte zdravé produkty nebo třeba potraviny pro celiaky? A chcete mezi ně zařadit i naše bezlepkové směsi? Ozvěte se nám na e-mail nebo telefon níže anebo nám napište přímo do Kontaktního formuláře a určitě se domluvíme.

Kontakt

Napiště nám na e-mail: info@rumini.cz
Nebo zavolejte na tel.: +420 724 825 465
Případně využijte kontaktí formulář v sekci kontakty ve spodní části webu.

­

Včelí úly

  

Srpen 6, 2018

Ingredience

200g mletých ořechů

200g mletého cukru

1 celé vejce

Krém

120g změklého másla

100g moučkového cukru

2 lžíce rumu

Piškoty

90g cukru moučka

100g bezlepková směs RUMINI Universal

3ks vejce

Postup přípravy

Z ořechů, mletého cukru a vejce vypracujeme těsto.

Pokud těsto moc lepí, přísypeme ořechy.

Takto připravené těsto dáme do lednice a necháme 20 minut odpočinout.

Když čekáme na těsto, které je v lednici připravíme si piškoty.

Vejce si rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.

Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny.

Z bílků ušleháme tuhý sníh a postupně jej vmícháme do žoutků s cukrem.

Zasypeme moukou a vytvoříme si těsto na piškoty.

Zdobícím sáčkem stříkáme těsto na plech s pečícím papírem tak, aby nám vznikli malé piškoty.

Přes sítko je posypeme cukrem a když se cukr vsákne, dáme je péct do předem vyhřáté trouby na 180°C asi na 15 minut.

Po upečení dáme vychladnout.

Přípravené těsto na úly si vytáhneme z lednice a tvoříme si z něj malé kuličky.

Kuličky obalíme v moučkovém cukru a vtlačíme do formičky na úly, uděláme v nich měnší důlek a vyklepneme jej z formičky. Tohle opakujeme, dokud máme těsto.

Hotové úly dáme sušit do trouby předehřáté na 50°C a necháme ji přiotevřenou.

Úly sušíme asi hodinu, dokud se trošku nevysuší a nejsou tak měkké.

Krém si připravíme tak, že do změklého másla zašleháme moučkový cukr a rum.

Úly následně plníme krémem a na spodej lehce přitlačíme piškot.

00:00