Hledáme nové ditributory našich bezlepkových směsí

Prodáváte zdravé produkty nebo třeba potraviny pro celiaky? A chcete mezi ně zařadit i naše bezlepkové směsi? Ozvěte se nám na e-mail nebo telefon níže anebo nám napište přímo do Kontaktního formuláře a určitě se domluvíme.

Kontakt

Napiště nám na e-mail: info@rumini.cz
Nebo zavolejte na tel.: +420 724 825 465
Případně využijte kontaktí formulář v sekci kontakty ve spodní části webu.

­

Štrůdl

  

Srpen 5, 2018

Ingredience

400g bezlepkové směsi RUMINI universal

1 vejce

250g ztuženého tuku (hera)

200ml mléka

špetka soli

4 jablka

skořice

mletý cukr

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme dohromady a vypracujeme hladké těsto.

Jablka očistíme s nahrubo nastrouháme.

K nastrouhaným jablkům přidáme skořici a cukr dle chuti.

Těsto vyválíme, poklademe na něj vymačkanou směs s jablky.

Těsto zarulujeme ve štrůdl.

Potřeme vejcem a dáváme péct na 190°C asi na 30 minut do zlatova.

00:00