Hledáme nové ditributory našich bezlepkových směsí

Prodáváte zdravé produkty nebo třeba potraviny pro celiaky? A chcete mezi ně zařadit i naše bezlepkové směsi? Ozvěte se nám na e-mail nebo telefon níže anebo nám napište přímo do Kontaktního formuláře a určitě se domluvíme.

Kontakt

Napiště nám na e-mail: info@rumini.cz
Nebo zavolejte na tel.: +420 724 825 465
Případně využijte kontaktí formulář v sekci kontakty ve spodní části webu.

­

Skořicová kolečka s karamelovou náplní

  

Srpen 6, 2018

Ingredience

Těsto:

200g bezlepková směs RUMINI Universal

120g hera

2 žloutky

60g moučkový cukr

1 lžíčka skořice (Benkor)

Náplň:

90g bonbony (Toffo Orion)

50ml smetana ke šlehání

50g máslo

Na ozdobu:

tmavá čokoládová poleva

skořicový cukr (Benkor)

Postup přípravy

Do mísy dáme mouku, cukr, mletou skořici. Přidáme změklé máslo, žloutky a vše důkladně promícháme v hladké těsto. Těsto zabalíme do mikrotenového sáčku a dáme do lednice odpočinout.

Odležené těsto rozválíme na pomoučeném válu na plát, ze kterého vykrajujeme kolečka.

Kolečka přendáme na plech vystaný pečícím papírem. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C do zlatova. Necháme vychladnout.

Krém:

Bonbony zalijeme smetanou a na mírném ohni za stálého míchání zahřejeme a necháme bonbony rozpustit. Směs necháme schladnout a než zcela stuhne rozmícháme ji se změklým máslem.

Upečená, vychladlá kolečka slepíme po dvou připraveným krémem a přejijeme z vrchu čokoládovou polevou. Polevu můžeme ještě částečně posypat skořicovým cukrem.

00:00