Hledáme nové ditributory našich bezlepkových směsí

Prodáváte zdravé produkty nebo třeba potraviny pro celiaky? A chcete mezi ně zařadit i naše bezlepkové směsi? Ozvěte se nám na e-mail nebo telefon níže anebo nám napište přímo do Kontaktního formuláře a určitě se domluvíme.

Kontakt

Napiště nám na e-mail: info@rumini.cz
Nebo zavolejte na tel.: +420 724 825 465
Případně využijte kontaktí formulář v sekci kontakty ve spodní části webu.

­

Bezlepkový velikonoční beránek

  

Srpen 6, 2018

Ingredience

200g cukr krupice

350g bezlepkové směsi RUMINI Universal

1ks prášek do pečiva

1lžička citronová kůra

4ks vejce

1 sklenice mléko (lze nahradit vodou)

140g máslo/Hera

Postup přípravy

Formu na beránka si vymažeme a vysypeme.

Vejce rozklepneme a oddělíme bílky od žloutků.

Žloutky utřeme společně s cukrem a máslem.

Přídáme mléko, mouku s práškem do pečiva a citronovou kůru.

Z bílků si vyšleháme tuhý sníh a lehce ho vmícháme do těsta.

Těsto rozetřeme do připravené vymazané a vysypané formy.

Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180°C asi 45 minut.

Po upečení vyklopíme beránka z formy a necháme vychladnout.

Zdobíme podle fantazie, čokoládou nebo bílkovou polevou viz. perníkové kraslice.

00:00